O nama

Siječanj 17, 2015  

Moj-restoran.info je portal koji je online od 2010 godine, jedan je od prvih specijaliziranih portala u BiH te prvi koji na jednom mjestu počeo okupljti i predstavljati ugostiteljske objekte i njihovu gastronomsku ponudu.

2015. godine portal dobija novi redizajnirani izgled.

Vodilja je bila, kao i u samim početcima, prezentirati informacije koje gastronome najviše i zanimaju, pa smo tako dodatno olakšali pronalazak omiljenih gastro destinacija u Bosni i Hercegovini, tu je i dalje jednostavan servis koji olakšava dostavu hrane, servis za pronalazak osoblja, te sve ono što je vezano za ugostiteljstvo.

Također, izdvajamo interaktivnu kartu za jednostavan pronalazak gastro objekata u Bosni i Hercegovini, a uskoro će biti online i aplikacija za pametne telefone koja donosi zanimljive novine.

U novoj verziji je puno moderniji, tehnički zahtjevniji te će svim čitateljima omogućiti još kvalitetnije informacije kao i opće snalaženje na istom.

Na portalu se također oglašavaju razne firme koje se bave opremanjem ugostiteljskih objekata te proizvođači i prodavači hrane i pića. Isto tako, objavljujemo i druge zanimljive sadržaje posvećene gastronomiji i gastronomskoj ponudi u BiH.

Informacije o kvaliteti hrane, usluzi, ambijentu, cijeni mnogima su pojednostavili izbor omiljene destinacije za poslovni ručak, romantičnu večeru, proslavu vjenčanja, rođendana ili neku drugu prigodu. Također, na portalu možete pronaći i veliki broj različitih recepata i novosti vezanih za prehranu.

O ukusima ne raspravljamo, ali informacije serviramo - www.moj-restoran.info