2. Street Food Fest u Širokom Brijegu

Ako želite uživati u vrhunskoj gastronomiji koja će se i ove godine sljubiti s glazbom uz izvođače kao što su ovogodišnji dobitnici Porina za najbolji rock album – Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, splitski TBF, kojeg ne treba puno predstavljati, kao i sve popularniji širokobriješki band Not Jane, Street Food Fest Široki Brijeg je vaše obavezno odredište.

 

 

Tople ljetne večeri pod zvijezdama, ugodna druženja uz delicije pripremljene od renomiranih kuhara, veliki izbor craft piva, vina, koktela, dnevni program za najmlađe, kao i večernji program uz poznata glazbena imena, sve to nam donosi Street Food Fest koji će se krajem srpnja održati na festivalskom trgu parka Sajmište u Širokom Brijegu.

Prvo izdanje ovog festivala proteklo je u odličnoj atmosferi, a sudeći po mnogima, radilo se o eventu koji je falio Širokom Brijegu, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini, pošto su se rijeke ljudi slijevale na festivalski trg Parka Sajmište u Širokom Brijegu, a u dva dana održavanja festival je posjetilo preko 5000 ljudi.

Street Food Fest tako će doživjeti svoje drugo izdanje, od 23.7. do 25.7. u ugodnom ambijentu prekrasnog parka Sajmište, nudeći specifičnu gastronomsku priču i jedan drugačiji gastronomski doživljaj, uz nastupe poznatih glazbenika te bogat dnevni program za mališane, što ovaj festival uvelike razlikuje od sličnih festivala u regiji.

food