Napokon je objavljena službena kuharica kultnih Prijatelja

U prodaji je kuharica “Friends: The Official Cookbook”, izvor dobrih recepata i zabave za sve kuhare amatere koji vole popularni sitcom

 

 

 

 

Hrana je bila nezaobilazna tema tijekom svih 10 sezona popularnih Prijatelja. Opće je poznato kako Joey ne dijeli hranu, ali i kako Rachel nije najbolja u iščitavanju recepata. Autorica Amanda Yee je, u suradnji s tvrtkom Warner Bros, pronašla inspiraciju u legendarnoj seriji i pripremila kuharicu s 90-ak recepata. 

2509a49f87acac044ed5

„Nebitno jesi li vrstan chef poput Monice Geller, pokrećeš li catering tvrtku poput Phoebe Buffay ili si gastro entuzijast poput Joeyja Tribbianija. Friends: The Official Cookbook nudi različite recepte za chefove s različitim stupnjem znanja“, stoji u opisu novoobjavljene kuharice.  Osim detaljnih recepata, opremljena je i informacijama o epizodama koje su poslužile kao podloga te nostalgičnim fotografijama. Naravno, uključeni su i bezvremenski trifle s mesom, keksići Phoebeine bake, kao i detaljne upute za pripremu Monicine gozbe za Friendsgiving.

Kuharicu je od ovog tjedna moguće naručiti putem Amazona po cijeni od 26,99 dolara, a pronašli smo je i na stranici Book Depository gdje stoji 22,45 eura.