Marketing

Siječanj 1, 2015  

Moj-restoran.info 1Gastro portal moj-restoran.info svojim partnerima omogućava različite oblike promocije, kao sto postavljanje prezentacijskog profila za gastro objekte, postavljanje bannera i drugi oblici, koji su osmišljeni i prilagođeni svakom klijentu ovisno o njegovim željama i potrebama.

 

1. Postavljanje profila za gastro objekte

Gastro objekti kao što su restorani, pizzerije, fast food,, svadbeni saloni i slični objekti imaju mogućnost potpunog prezentiranja putem profila koji se postavlja na portal te na taj način postaje vidljiv mnogim čitateljima diljem Bosne i Hercegovine a i šire.

2. Postavljanje bannera 

Partner svoj banner može postaviti na više lokacija na stranici, cijena ovisi o poziciji i veličini bannera. Klikom na banner ide se na profil gastro objekta ili na Vašu web stranicu ukoliko je imate.

Preporuka: Svi gastro objekti, firme koje se bave prodajom gastro opreme, cateringom, prodajom i proizvodnjom hrane i pića te mnoge druge firme.

3. Izrada bannera

Ukoliko se odlučite za postavljanje bannera a nemate ga i za to imamo riješenje izraditi ćemo banner za Vas!

4. PR članak

PR članak se objavljuje na naslovnici te se zadržava na istoj određeni period koji se dogovori. Članak i nakon toga ostaje objavljen u kategoriji “novosti”.

Preporuka: Sve objave ili najave događanja, opis djelatnosti i slično vezani za gastronomiju i ugostiteljstvo.

Pogledajte primjer predstavljanja gastro objekta: restoran,  catering svadbeni salon