O nama

Siječanj 17, 2015  

Moj-restoran.info je portal koji je online od 2010 godine, jedan je od prvih specijaliziranih portala u BiH te prvi koji na jednom mjestu počeo okupljti i predstavljati ugostiteljske objekte i njihovu gastronomsku ponudu. Za korisnike pametnih telefona Android i Iphone aplikacija nudi čitav niz korisnih informacija koje korisnik može pregledavati i dok nije konektiran na internet. Između ostalog, pregled gastro objekata po gradovima, pregled objekata koji imaju dostavu te njihov kontakt i gastro ponudu kao i mogućnost da se aplikacija koristi kao navigacija (upaljen gps na telefonu) koja svakog gosta dovodi izravno do objekta koji izabere.

Inače portal se kontinuirano razvijao te 2015. godine dobija novi redizajnirani izgled.

Vodilja je bila, kao i u samim početcima, prezentirati informacije koje gastronome najviše i zanimaju, pa smo tako dodatno olakšali pronalazak omiljenih gastro destinacija u Bosni i Hercegovini, tu je i dalje jednostavan servis koji olakšava dostavu hrane, servis za pronalazak osoblja, te sve ono što je vezano za ugostiteljstvo.

U novoj verziji je puno moderniji, tehnički zahtjevniji te će svim čitateljima omogućiti još kvalitetnije informacije kao i opće snalaženje na istom.

Na portalu se također oglašavaju razne firme koje se bave opremanjem ugostiteljskih objekata te proizvođači i prodavači hrane i pića. Isto tako, objavljujemo i druge zanimljive sadržaje posvećene gastronomiji i gastronomskoj ponudi u BiH.

Informacije o kvaliteti hrane, usluzi, ambijentu, cijeni mnogima su pojednostavili izbor omiljene destinacije za poslovni ručak, romantičnu večeru, proslavu vjenčanja, rođendana ili neku drugu prigodu. Također, na portalu možete pronaći i veliki broj različitih recepata i novosti vezanih za prehranu.

O ukusima ne raspravljamo, ali informacije serviramo – www.moj-restoran.info

Kontakt:

E-mail: restoran.info@gmail.com