Moba Street Food Festival donosi bogat koncertni i zabavni program

Plato iza Stare gimnazije u Mostaru i ove godine pretvorit će se u oazu slasnog zalogaja i osvježenja uz bogat muzički program od 23.8. do 3.9.

 

 

 

 

Organizatori su ove godine uz 13 izlagača koji će se predstaviti svojim ukusnim i zanimljivim jelima, pripremili i 12 uzastopnih nezaboravnih večeri za druženje, ples i pjevanje.

Imat ćete priliku uživati u 7 koncerata dok će ostale večeri za zabavu biti zadužen DJ Kiiwi.

Drugo izdanje Moba Street Food Festivala počinje u srijedu 23.8. i otvorit će ga Cubismo, čiji će nas ritmovi salse i latino jaza rasplesati uz zvuke i temperature ljeta.

Četvrtak 24.8. rezerviran je za Balašević Tribute Band „Naopaka Bajka“, večer u kojoj ćemo uživati uz brojne bezvremenske hitove uz koje smo odrasli.

U subotu 26.8. na ljetnu pozornicu stiže splitski TBF, dobro društvo, ukusna hrana, osvježavajuće piće i pozitivan stav- recept za odličnu večer.

Tribute Band „Tajna veza” na Mobu dolaze u srijedu 30.8. gdje će publici predstaviti kompilaciju hitova dva velika benda Bijelo Dugme i Indexi- pljeskom pokažite svoje favorite.

Za sve ljubitelje soula i funka, u petak 1.9. pravi show prave Soulfingersi koji svojim umjetničkim izričajem i energijom nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Subota 2.9. je rezervirana za Mostarca Adija Šoše, čiji su prepoznatljivi glas, balade i brze ljetne pjesme osvojile cijelu regiju.

Zabavu na Mobi zaokružujemo u nedjelju 3.9. kada na Moba ljetnu pozornicu dolazi Narodni orkestar Mostar sačinjen od istaknutih muzičara i pjevača grada Mostara i okolice koji obećava završnicu za pamćenje.

Za večeri između koncertnog programa, DJ Kiiwi rasplesat će prisutne latino zvucima, R’n’B hitovima, funkom i filmskom muzikom.

Ulaz na Mobu kao i sve koncertne večeri je slobodan!

Okupite društvo, ponesite dobro raspoloženje i apetit.

Za detaljnije informacije pratite službene Facebook i Instagram kanale festivala.