Mostar je dobio prvi restoran zdrave hrane – FitBar

 

Uvijek nas raduje kada Mostar dobije nešto novo, a posebno kada se radi o novom restoranu.

Ipak, FitBar je nešto potpuno drugačije od svega što smo do sada imali jer se radi o prvom restoranu zdrave hrane u Hercegovini. Naime, radi se o franšizi restorana zdrave hrane koja je nastala u Beogradu i u jako kratkom vremenu osvojila je brojne ljubitelje zdravih namirnica.

Već neko vrijeme i kod nas je prisutan taj trend zdravijeg načina življenja te smo uvjereni kako će ova vijest razveseliti mnoge.

fitbar_1

 

FitBar je idealan za sve one koji se žele hraniti kvalitetno i zdravo, a nemaju vremena za pripremu obroka.

Na njihovom Instagram profilu možete pogledati i bogatu ponudu jela u kojima ćete moći uživati. Nas je posebno oduševila ponuda doručaka, ali i zdravih sendviča, burgera, slastica…

proteinski-coko-cia-puding-min

Iz FitBar-a poručuju sljedeće:

Precizna definicija zdrave hrane ne postoji, ali to nas nije spriječilo da, kroz naš jelovnik, definiramo što to za nas predstavlja, sa željom da kvalitetni obroci postanu dostupni kao što je i brza hrana.
FitBar svoj koncept zasniva na pripremi svježih i dobro izbalansiranih sastojaka, koji daju jela odličnog ukusa. Bilo da ste posvećeni određenom tipu ishrane, bavite sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i tome što jedete, u FitBar-u ćete zadovoljiti svoju potrebu za pravom hranom. Pod pravom hranom podrazumijevamo nutritivno vrijedne namirnice, koje dolaze iz prirodnih izvor

losos-sa-namazom-od-avokada1

Cijelu ponudu pogledajte na njihovoj web stranici: https://fitbar.co.ba/jelovnik/

FitBar je svoja vrata otvario 25.03. u 12 h. Nalazi se u sklopu Energy Commerce pumpena adresi Dubrovačka bb.